Spring til indhold
om mit

foredrag

version 1

Et foredrag til skoler, der har arbejdet med en eller flere af mine bøger i klassen. Efter en intro vil hovedvægten være på jeres spørgsmål, mens jeg også læser op af udgivet og uudgivet materiale.

Gyldendal og Alinea har lavet undervisningsforløb til henholdsvis ‘Syndflod’ og ‘Hitman’ på deres danskportaler. Derudover har Folkekirkens Skoletjeneste i Næstved lavet et undervisningsforløb til ‘Syndflod’.

Foredraget fungerer optimalt med 1-2 klasser, men tre kan også gå. Jeg har besøgt skoler både som optakt til et undervisningsforløb og som finale på et forløb.

Målgruppe: 6.-9. klasse.

version 2

Et foredrag til biblioteker, kulturhuse og skoler, der ikke har arbejdet med mine bøger. Her taler jeg det meste af tiden og viser billeder m.m., men der er selvfølgelig altid mulighed for at stille spørgsmål.

I foredraget fortæller jeg om mig selv og min opvækst, herunder om min allerførste bog, ‘Silver City’, som jeg lavede som 10-årig i 1986. Jeg kommer også omkring temaerne i mine bøger, ligesom jeg afslører, hvor meget, jeg stjæler fra virkeligheden. Og så læser jeg op fra udgivet og ikke-udgivet materiale.

Foredraget er egnet til større grupper, og jeg har besøgt både biblioteker og skoler med det.

Målgruppe: 6.-9. klasse.

Få mit nyhedsbrev

Hvis du melder dig til, vil du med mere eller mindre spredte mellemrum få opdateringer på blandt andet nye udgivelser og foredrag.
 

Håber, du vil være med!

vil du vide mere - eller vil du lege

så send mig en besked

"Jeg synes virkelig, den er spændende. Jeg kan også godt lide, at forfatteren har gjort det realistisk, uden at det er helt realistisk. Jeg glæder mig helt vildt til at læse toeren!"
Hitman 1
Alberte
Skoleanmeldelse af Hitman 1